Kontakt Talentbureau Danmark

Skal vi styrke din virksomhed?

Kontakt os og find ud af, om vi kan styrke og skabe vækst i din virksomhed.
Talentudvikling har en stor, positiv effekt på både medarbejdere, ledere, teams og virksomheder. Med den rette tilgang og de rette værktøjer vil din virksomhed kunne opleve markante forbedringer og få mere værdi fra virksomhedens medarbejdere, ledere og teams.

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at stå stærkere og blive mere konkurrencedygtig, f.eks. i forbindelse med rekruttering, kandidatscreening, trivselsanalyse eller ledertræning, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne et uforpligtende møde med dig, hvor vi sammen kan vurdere, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed bedst muligt.

Med en grundig kandidatscreening, der blandt andet omfatter en detaljeret test af kandidatens personlige talenter og personprofil, reduceres risikoen for fejlansættelser væsentligt. Det giver din virksomhed et langt bedre beslutningsgrundlag, så I kan vælge den rette kandidat, der både passer til stillingen, men også matcher virksomhedens kultur og i teamet kandidaten skal være en del af.

Talentbureau Danmark Mødelokale Aarhus C

Kontakt os for uforpligtende møde

Vi dækker hele landet og giver gerne en kaffe med udsigt over Aarhus C

Mail: info@talentbureau.dk

Telefon: 23 11 11 44

Adresse: Ny Banegårdsgade 55, 4.sal, 8000 Århus C


Kom i kontakt med os

Kan vi hjælpe din virksomhed? Skriv til os hvis du har interesse i en uforpligtende snak, eller blot har spørgsmål du ønsker svar på.