+45 23 11 11 44 info@talentbureau.dk

Ledertræning

Ledertræning

Skab en bedre leder og få bedre resultater

Har din virksomhed brug for ledertræning?
Det vigtigste formål for enhver leder er at lede sine medarbejdere til at præstere optimalt, så teamet eller virksomheden får bedre mulighed for at skabe de bedste resultater. For at det kan lade sig gøre, skal en leder være i stand til at kende både sine egne og medarbejdernes styrker og svagheder, så medarbejderne får mulighed for at bruge deres talenter optimalt og dermed bidrage mest muligt til opfyldelse af virksomhedens målsætninger. 

Ledertræning og ledercoaching giver de deltagende ledere flere og bedre kompetencer til at få medarbejdere og teams til at lykkes. Et skræddersyet forløb, der omfatter ledelsesrådgivning, ledelsesstrategi og indsigt i effektive ledelsesværktøjer, gør lederen i stand til at:

Teamwork

  • Skabe mere effektiv ledelse
  • Udvikle medarbejderes talenter og bringe disse i spil
  • Øge medarbejderes produktivitet og effektivitet
  • Skabe bedre trivsel og øget motivation
  • Forbedre muligheden for at opfylde målsætninger

Med en grundig kandidatscreening, der blandt andet omfatter en detaljeret test af kandidatens personlige talenter og personprofil, reduceres risikoen for fejlansættelser væsentligt. Det giver din virksomhed et langt bedre beslutningsgrundlag, så I kan vælge den rette kandidat, der både passer til stillingen, men også matcher virksomhedens kultur og i teamet kandidaten skal være en del af.

Realiser dine medarbejderes talenter

Hos Talentbureau Danmark bruger vi professionelle talenttests til at identificere dine medarbejderes talenter og derved skabe indsigt i forhold til deres personlige styrker og særlige kompetencer. Med disse talenter in mente vil en leder i højere grad kunne bringe det bedste frem i de enkelte medarbejdere, men også i hele grupper og teams. For at ledere kan forløse medarbejdernes talenter i virksomheden – og derved få mest mulig værdi fra medarbejderne – er ledertræning en effektiv løsning.

Gennem et skræddersyet mentorforløb hos Talentbureau Danmark kan både eksisterende og potentielle ledere få viden og ledelsesværktøjer til at kunne forstå deres medarbejderes talenter, og hvordan disse bringes i spil, så medarbejderne kan præstere endnu bedre. Vores ledertræning omfatter blandt andet:

  • Ledelsesværktøjer i forhold til talentudvikling
  • Observation og evaluering af ledernes arbejdsprocesser
  • Indsigt i rollen som leder og coach for medarbejderne
  • Udvikling af lederens egne kompetencer

Ledertræning

Lederudvikling skaber grobund for succes

Vi tilbyder ledertræning på flere måder. Det kan være et forløb med enten gruppe- eller enkeltsessioner, der strækker sig over få eller mange måneder. Vi skræddersyer ledertræningen, så den tilpasses deltageren og din virksomhed bedst muligt, så I får det optimale udbytte. Derfor kan vores ledertræning f.eks. foregå i din virksomhed eller eksternt, mens den også kan tilpasses til lederens erfaring med ledelse.

Vores ledelsesrådgivning og ledertræning varetages af en specialist i mentoring og coaching i organisationer. Derfor kan du forvente et detaljeret forløb, hvor effektiv og værdifuld ledelsesudvikling er i højsædet.

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed, og hvilke resultater vi kan skabe gennem effektiv og målrettet ledertræning, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan finde en løsning, der kan skabe værdi for både lederen og virksomheden.


Kom i kontakt med os

Kan vi hjælpe din virksomhed? Skriv til os hvis du har interesse i en uforpligtende snak, eller blot har spørgsmål du ønsker svar på.