+45 23 11 11 44 info@talentbureau.dk

Om

Om Talentbureau Danmark

Udvikling og forbedring af din virksomhed og dens medarbejdere

Vi er en konsulentvirksomhed med speciale i talent management, der har stor erfaring inden for forretningsudvikling, rekruttering og udvikling af medarbejdere, ledere og teams.

Vi arbejder med talentbaseret udvikling, der har til formål at optimere og udvikle medarbejdere, ledere og teams ved hjælp af detaljerede talenttests. Disse tests identificerer medarbejdere og lederes styrker og svagheder, og hvordan deres talenter kan bruges i virksomhederne til at skabe succes.

 

 

Martin Pagh, indehaver af Talentbureau.dk
Martin Pagh, indehaver af Talentbureau.dk

Teamwork

Detaljerede talenttests og -data er samtidig med til at skabe en mere effektiv udvælgelse og sammensætning af personer og kompetencer i virksomheden, så disse i fællesskab kan skabe bedre resultater og mere værdi. 

Med en grundig kandidatscreening, der blandt andet omfatter en detaljeret test af kandidatens personlige talenter og personprofil, reduceres risikoen for fejlansættelser væsentligt. Det giver din virksomhed et langt bedre beslutningsgrundlag, så I kan vælge den rette kandidat, der både passer til stillingen, men også matcher virksomhedens kultur og i teamet kandidaten skal være en del af.

Mange fordele ved et professionelt rekrutteringsfirma

Hos Talentbureau Danmark arbejder vi professionelt med strategisk virksomhedsrådgivning og forretningsudvikling, hvilket har mange fordele. Vi kan blandt andet hjælpe din virksomhed med at:

 • Skabe den bedste teamsammensætning
 • Udvikle medarbejderes kompetencer
 • Identificere medarbejderes optimale roller
 • Fastholde vigtige medarbejdere
 • Reducere medarbejderomkostninger
 • Forhindre fejlansættelser
 • Forbedre virksomhedens konkurrenceevne

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at få mere værdi gennem talentbaseret udvikling, er du velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan vurdere, hvilke muligheder din virksomhed står over for, og hvordan vi kan optimere din virksomhed ved hjælp af talentbaseret udvikling.

Vi tilbyder kandidatscreening som en separat ydelse, men vi kan også udføre hele rekrutteringsprocessen, hvor screeningen har en vigtig rolle.

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at skabe det optimale beslutningsgrundlag i forbindelse med rekruttering af medarbejdere eller ledere, er du velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne et uforpligtende møde, hvor vi kan vurdere, hvad din virksomhed kan få ud af et samarbejde med os, og hvordan vi kan hjælpe bedst muligt.

Talentbaseret udvikling i hele Danmark

Talentbureau Danmark har hovedkontor i Århus, men vi tilbyder rådgivning og talentbaseret udvikling i hele Danmark. Vi har hjulpet enkeltpersoner og virksomheder fra mange forskellige brancher med medarbejder- og teamudvikling, kandidatscreeninger, trivselsanalyser, ledertræning og meget andet.

Uanset hvilken opgave vi står over for, så er formålet at skabe synlighed omkring talentudvikling i virksomhederne, og hvordan medarbejdernes stærkeste kompetencer kan bringes i spil, så de præsterer bedre og skaber størst mulig værdi.

I modsætning til antagelser om kandidaters kompetencer giver vores talenttests og –screeninger konkrete oplysninger om kandidatens talenter, og hvordan disse passer bedst muligt i forhold til stillingen og virksomheden. Det skaber større sikkerhed for, at du får det optimale beslutningsgrundlag og dermed kan tage den rette beslutning.

Når vi udfører tests og screeninger af kandidater som en del af ansættelsesprocessen, ser vi nærmere på forskellige ting i forhold til kandidaten, f.eks.:

 • Match med virksomhedens kultur
 • Match med kollegaer og teams
 • Personlige styrker og svagheder
 • Optimale ledelsesstil og rammer for succes
Kom i kontakt med os

Kan vi hjælpe din virksomhed? Skriv til os hvis du har interesse i en uforpligtende snak, eller blot har spørgsmål du ønsker svar på.