Om Talentbureau

Udvikling af din virksomhed og dens medarbejdere der skaber vækst

Vi er en konsulentvirksomhed med speciale i talent management og med stor erfaring i forretningsudvikling, rekruttering og udvikling af medarbejdere, ledere og teams.

Vi arbejder målrettet med talentbaseret udvikling der har til formål at optimere og udvikle medarbejdere, ledere og teams, bl.a. ved brug af databaserede og meget nuancerede talenttests. Disse tests identificerer medarbejdere og lederes styrker og svagheder, samt hvordan deres talenter kan bruges i virksomhederne til at skabe succes i praksis.

Detaljerede talenttests og -data er samtidig med til, at skabe en mere effektiv udvælgelse, placering og sammensætning af personligheder, talenter og kompetencer i virksomheden, så disse i fællesskab kan skabe bedre resultater og mere værdi.

Mange fordele ved at samarbejde med et erfarent talent management bureau

Hos Talentbureau arbejder vi professionelt med strategisk virksomhedsrådgivning og forretningsudvikling, hvilket har mange fordele. Vi kan bl.a. hjælpe din virksomhed med at:

Skabe den bedste sammensætning af teams

Udvikle medarbejderes kompetencer

Identificere medarbejderes optimale roller

Forhindre omkostningstunge fejlansættelser

Forbedre virksomhedens konkurrenceevne

I Talentbureau har vi ikke kun stor viden og mange års erfaring med overstående, vi har også en solid værktøjskasse med databaserede redskaber til, at hjælpe jeres virksomhed.

Talenttesten TT38, som er det værktøj som vi i Talentbureau benytter som base til vores resultatskabende udviklingsarbejde, er ikke som andre tests som du muligvis allerede kender. TT38 talenttesten er databaseret og giver et meget detaljeret, yderst nuanceret og dybdegående indblik i talenter, samt kombinationen af talenter. Talenttesten putter dig ikke i en kasse, som mange andre tests.

Vi tror nemlig ikke på, at mennesker passer ned i en bestemt kasse, men derimod besidder et mix af talenter der tilsammen udgør en unik profil.

I modsætning til antagelser om  kompetencer giver vores talenttests og -screeninger konkrete oplysninger om kandidatens talenter, og hvordan disse passer bedst muligt i forhold til stillingen og virksomheden. Det skaber større sikkerhed for, at du får det optimale beslutningsgrundlag og dermed kan tage den rette beslutning.

Gennem analyse af resultaterne af TT38 talenttesten giver vi dig et håndgribeligt indblik i dine eller dine medarbejderes unikke talenter og hvordan disse spiller sammen i praksis for, at der skabes bedre performance og dermed bedre resultater.

 

Udvikling af virksomheder i hele Danmark

Talentbureau har hovedkontor i Aarhus, men vi tilbyder rådgivning og talentbaseret udvikling i hele Danmark. Vi har hjulpet enkeltpersoner og virksomheder fra mange forskellige brancher med medarbejder- og teamudvikling, kandidatscreeninger, trivselsanalyser, ledertræning og meget andet.

Når vi udfører tests og screeninger af kandidater som en del af ansættelsesprocessen, ser vi nærmere på forskellige ting i forhold til kandidaten f.eks:

  • Match med virksomhedens kultur
  • Match med kollegaer og teams
  • Personlige styrker og svagheder
  • Optimale ledelsesstil og rammer for succes

Uanset hvilken opgave vi står over for, så er formålet at skabe synlighed omkring talentudvikling i virksomhederne, og hvordan medarbejdernes stærkeste kompetencer kan bringes i spil, så de præsterer bedre og skaber størst mulig værdi for virksomheden. Det skaber tilmed større arbejdsglæde og dermed øget synergieffekt hele vejen rundt.

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at få mere værdi gennem talentbaseret udvikling, er du velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan vurdere, hvilke muligheder din virksomhed står over for og hvordan vi kan optimere din virksomhed ved hjælp af talentbaseret udvikling.