Talenttest og medarbejderudvikling

Mennesker er den vigtigste ressource

Mennesker er enhver virksomheds vigtigste ressource. Derfor er det også vigtigt for virksomheder at have gode medarbejdere med de rette kompetencer, der passer til deres roller og arbejdsopgaver. Det giver medarbejderne en bedre mulighed for at præstere optimalt. For at opnå dette er det nødvendigt at kende til hver enkelt medarbejders styrker og svagheder, og hvordan den enkelte person motiveres til at præstere.

Ved hjælp af den effektive TT38-talenttest er det muligt at identificere medarbejderes talenter og arbejde fokuseret med disse talenter. Det skaber mulighed for, at talenterne kan udvikles mere effektivt og bringes bedre i spil, så medarbejderne får mulighed for at præstere optimalt. Resultatet er, at dine medarbejdere kan skabe større værdi for din virksomhed og i sidste ende øge din virksomheds bundlinje.

Med en grundig kandidatscreening, der blandt andet omfatter en detaljeret test af kandidatens personlige talenter og personprofil, reduceres risikoen for fejlansættelser væsentligt. Det giver din virksomhed et langt bedre beslutningsgrundlag, så I kan vælge den rette kandidat, der både passer til stillingen, men også matcher virksomhedens kultur og i teamet kandidaten skal være en del af.

Slip dine medarbejderes potentiale fri

Hos Talentbureau Danmark arbejder vi med talentudvikling i praksis. Vi bruger TT38-talenttesten som et strategisk værktøj til udvikling af medarbejdere, ledere, teams og hele organisationer.

Styrken ved vores talenttest er dens evne til at afdække og fremhæve personers særlige talenter. I forbindelse med medarbejderudvikling udfører vi en omfattende test af din virksomheds medarbejdere, der skaber overblik over deres individuelle styrker og svagheder. Med udgangspunkt i denne kompetenceafklaring, og hvilke talenter medarbejderne besidder, er det blandt andet muligt at vurdere om:

 • medarbejdernes kompetencer bruges bedst muligt
 • sammensætningen af medarbejdere i et team er optimal
 • virksomheden mangler personer med specifikke kompetencer
 • en nyoprettet stilling kan besættes af en nuværende medarbejder

Når vi udfører tests og screeninger af kandidater som en del af ansættelsesprocessen, ser vi nærmere på forskellige ting i forhold til kandidaten, f.eks.:

 • Match med virksomhedens kultur
 • Match med kollegaer og teams
 • Personlige styrker og svagheder
 • Optimale ledelsesstil og rammer for succes

I modsætning til antagelser om kandidaters kompetencer giver vores talenttests og –screeninger konkrete oplysninger om kandidatens talenter, og hvordan disse passer bedst muligt i forhold til stillingen og virksomheden. Det skaber større sikkerhed for, at du får det optimale beslutningsgrundlag og dermed kan tage den rette beslutning.

Talenttests skaber værdifuld indsigt og udvikling

Vi udfører skræddersyede talenttests af flere eller alle medarbejdere i din virksomhed og følger op med en grundig analyse og efterfølgende feedback. Processen er gennemprøvet, og den databaserede tilgang vil med garanti skabe værdifuld indsigt i medarbejdernes styrker og potentiale, samt hvordan deres talenter bringes i spil, så din virksomhed får det optimale ud af alle medarbejdere.

Din virksomheds udbytte af vores talenttest og den efterfølgende talentudvikling er klar:

 • Bedre sammensætning af medarbejdere og kompetencer
 • Mere effektiv udvikling af medarbejdere og teams
 • Mindre stress og bedre trivsel
 • Større arbejdsglæde og øget fastholdelse
 • Øget produktivitet og omsætning per medarbejder

Langt de fleste personer har en idé om nogle af de styrker og svagheder, de besidder, men det er bestemt ikke alle. Med vores specialiserede talenttest og den efterfølgende strategiproces skaber vi overblik og sætter gang i din virksomheds talent- og medarbejderudvikling, så I kan skabe endnu bedre resultater.

Hos Talentbureau Danmark har vi stor erfaring med medarbejderudvikling ved hjælp af talenttests. Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan styrke dine medarbejderes talentudvikling og gøre dem gladere og mere produktive, tager vi gerne et uforpligtende møde.

Dine oplysningerKom i kontakt med os

Kan vi hjælpe din virksomhed? Skriv til os hvis du har interesse i en uforpligtende snak, eller blot har spørgsmål du ønsker svar på.