Teamtest og teamudvikling

Få endnu mere værdi fra dit team

Mange har sikkert hørt dette ordsprog før: ”TEAM – Together Everyone Achieves More”. For at få det maksimale ud af et teams medlemmer og sammensætningen af kompetencer er det vigtigt at skabe en fælles forståelse af, at teamet kan skabe større værdi og bedre resultater sammen end på egen hånd.

Ønsker din virksomhed mere effektiv teamudvikling og et bedre teamsamarbejde, så teamet kan præstere bedre, er der mange overvejelser at gøre sig. Har teamet de rigtige medarbejdere? Har medarbejderne de rette roller i forhold til deres talenter? Og hvordan får vi det bedste frem i vores medarbejdere?

Der er mange overvejelser, men med et skræddersyet teamudviklingsforløb kan dit team få et stort udbytte, der med garanti vil skabe større succes og mere vækst.

Med en grundig kandidatscreening, der blandt andet omfatter en detaljeret test af kandidatens personlige talenter og personprofil, reduceres risikoen for fejlansættelser væsentligt. Det giver din virksomhed et langt bedre beslutningsgrundlag, så I kan vælge den rette kandidat, der både passer til stillingen, men også matcher virksomhedens kultur og i teamet kandidaten skal være en del af.

Stor erfaring med teamudvikling og -optimering

Hos Talentbureau Danmark har vi stor erfaring med teamudvikling, der får medarbejderne til at præstere bedre og skabe større værdi for både teamet og virksomheden. Den positive forandring sker både gennem udvikling af medarbejdernes egne talenter og evne til at præstere, men også i forhold til sammensætning af teamet og teamsamarbejde, så hver enkelt medarbejders styrker bringes i spil.

Når vi arbejder med teamtests og udvikling af teams sker dette gennem talent management-workshops. Formålet med disse workshops er blandt andet at sætte fokus på følgende spørgsmål:

  • Hvilke individuelle og teamrelaterede styrker og talenter har teamets medarbejdere?
  • Hvordan optimerer vi teamet i forhold til sammensætning af kompetencer og medarbejdere?
  • Hvordan bliver teamets mere effektivt og produktivt og skaber bedre resultater?
  • Hvordan skal medlemmerne understøtte og kommunikere med hinanden, så teamet arbejder bedre sammen?
  • Hvordan skaber vi plads til udvikling af medarbejdere og teamet som helhed?

Realiser dit teams potentiale

I vores talent management-workshops sætter vi dit team i højsædet og har ét enkelt fokus: at gøre teamet endnu bedre, så det kan præstere optimalt.

Denne proces inkluderer blandt andet en talenttest af teammedlemmerne. Vi analyserer og identificerer hvert enkelt teammedlems talenter, styrker og svagheder. Ud fra et strategisk synspunkt vurderer vi efterfølgende, hvordan disse talenter sammensættes og anvendes bedst i teamet for at skabe den optimale teamsammensætning.

Med vores talent management-workshop ønsker vi at skabe flere forandringer internt i teamet, f.eks. bedre forståelse af teamets fælles mål, bedre kommunikation og teamsamarbejde, øget effektivitet og større tillid til kollegaer og ledere.

Hos Talentbureau Danmark har vi stor erfaring med teamudvikling. Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at blive mere effektive og skabe grobund for større succes, vil vi meget gerne tage en snak. Vi holder gerne et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan vurdere, hvilket udbytte I kan få med vores talenttests og udvikling af jeres medarbejdere og team.

 

Dine oplysningerKom i kontakt med os

Kan vi hjælpe din virksomhed? Skriv til os hvis du har interesse i en uforpligtende snak, eller blot har spørgsmål du ønsker svar på.