Trivselsanalyse

God medarbejdertrivsel skaber gode resultater

Mennesker er den vigtigste ressource i enhver virksomhed. De fleste ved, at medarbejdere, der føler sig værdsatte og er glade for deres arbejde, er i stand til at præstere bedre, end hvis de er utilfredse og ikke ser frem til at møde på arbejde. Dårlig trivsel på arbejdspladsen har derfor store omkostninger – både menneskelige og økonomiske – for både medarbejdere, ledere og virksomheder.

Med en trivselsanalyse kan virksomheder måle temperaturen på stemningen i virksomheden og identificere eventuelle problemer, så ledelsen kan komme dem i forkøbet, før det går galt. På den måde kan virksomheder i højere grad undgå dårlige arbejdsmiljøer og dårlig medarbejdertrivsel, så deres medarbejdere får mulighed for at præstere optimalt og skabe større vækst for virksomhederne.

Med en grundig kandidatscreening, der blandt andet omfatter en detaljeret test af kandidatens personlige talenter og personprofil, reduceres risikoen for fejlansættelser væsentligt. Det giver din virksomhed et langt bedre beslutningsgrundlag, så I kan vælge den rette kandidat, der både passer til stillingen, men også matcher virksomhedens kultur og i teamet kandidaten skal være en del af.

Få fingeren på pulsen med en trivselsanalyse

Hos Talentbureau Danmark har vi stor erfaring med udvikling og motivation af medarbejdere.

Vi har hjulpet mange forskellige virksomheder med at skabe øget medarbejdertilfredshed og bedre trivsel på deres arbejdsplads. Ved hjælp af skræddersyede tests, professionelle målingsredskaber og omfattende analyser sikrer vi et solidt grundlag for din virksomhed til at kunne skabe et endnu bedre arbejdsmiljø.

Når vi arbejder med trivsel på arbejdspladsen sker det gennem trivselsanalyser, f.eks. en GAIS-måling, der kan vise det nuværende trivselsniveau i virksomheden, og hvilke trivselsrelaterede udfordringer medarbejderne oplever. Der er mange fordele ved at få udført en trivselsanalyse og efterfølgende arbejde videre med resultaterne af analysen. Udbyttet for dine medarbejdere og virksomheden selv kan blandt andet være:

  • Større arbejdsglæde og øget medarbejdertilfredshed
  • Mindre sygefravær og bedre fastholdelse af medarbejdere
  • Øget produktivitet individuelt og i teams

Konkrete løsninger til bedre trivsel på arbejdspladsen

Med udgangspunkt i resultaterne af vores trivselsanalyse hjælper vi din virksomheds ledere med at forstå, hvilke problemer og udfordringer I står over for, og hvordan de kan gribes an gennem specifikke tiltag og indsatsområder. Udover den indledende trivselsanalyse udfører vi også en talenttest på teambasis, der viser, hvilke styrker og svagheder medarbejderne besidder. Disse talenter og det efterfølgende arbejde med at bringe dem i spil og udvikle dem har stor indvirkning på blandt andet motivation af medarbejdere, medarbejdertilfredshed og trivsel på arbejdspladsen.

Hos Talentbureau Danmark har vi stor erfaring med at skabe bedre medarbejdertrivsel gennem synliggørelse og udvikling af de ansattes talenter. Vi bringer din virksomheds medarbejderes styrker i spil, så de føler, at de kan bidrage med mere – det skaber større arbejdsglæde og øget motivation og i sidste ende også bedre resultater for virksomheden.

Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan skabe endnu bedre medarbejdertrivsel i din virksomhed. Vi tager gerne et uforpligtende møde.

 

Dine oplysningerKom i kontakt med os

Kan vi hjælpe din virksomhed? Skriv til os hvis du har interesse i en uforpligtende snak, eller blot har spørgsmål du ønsker svar på.