+45 23 11 11 44 info@talentbureau.dk

Ydelser vi tilbyder

Ydelser vi tilbyder

Nedenstående har vi samlet kernen af de produkter som vi udbyder. Typisk ender vi med at skræddersy produktet til den enkelte virksomhed, da behovene er vidt forskellige afhængige af størrelse, branche, erfaringer, nuværende setup mm. Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder.

Kandidat Screening

Hos Talentbureau Danmark ser vi kandidatscreening som en vigtig del af rekruteringsprocessen. Med vores databaserede tilgang, der omfatter en grundig analyse af data om kandidatens talenter, øger vi chancen markant for, at din virksomhed vælger den rette person.


Læs mere

Ledertræning

Det vigtigste formål for enhver leder er at lede sine medarbejdere til at præstere optimalt, så teamet eller virksomheden får bedre mulighed for at skabe de bedste resultater.


Læs mere

Talenttest og medarbejderudvikling​

Ved hjælp af den effektive TT38-talenttest er det muligt at identificere medarbejderes talenter og arbejde fokuseret med disse talenter. Det skaber mulighed for, at talenterne kan udvikles mere effektivt og bringes bedre i spil, så medarbejderne får mulighed for at præstere optimalt.


Læs mere

Trivselsanalyse

Med en trivselsanalyse kan virksomheder måle temperaturen på stemningen i virksomheden og identificere eventuelle problemer, så ledelsen kan komme dem i forkøbet, før det går galt.


Læs mere

Teamtest og teamudvikling​

Hos Talentbureau Danmark har vi stor erfaring med teamudvikling, der får medarbejderne til at præstere bedre og skabe større værdi for både teamet og virksomheden.


Læs mere


Kom i kontakt med os

Kan vi hjælpe din virksomhed? Skriv til os hvis du har interesse i en uforpligtende snak, eller blot har spørgsmål du ønsker svar på.