Ydelser

01

Kandidat Screening

 Hos Talentbureau ser vi kandidatscreening som en vital del af rekrutteringsprocessen. Med vores databaserede tilgang der omfatter en dybdegående analyse af data om kandidatens talenter, samt kombinationen af disse talenter i praksis, øger vi chancen markant for, at din virksomhed vælger den rette person.

02

Medarbejderudvikling

Ved hjælp af den dybdegående TT38-talenttest er det muligt at identificere dine medarbejderes talenter og arbejde fokuseret med disse talenter. Det skaber mulighed for, at talenterne kan udvikles mere effektivt og bringes bedre i spil, så medarbejderne får mulighed for at præstere optimalt – til gavn for medarbejderen, teamet og din virksomhed.

02

Medarbejderudvikling

Ved hjælp af den effektive TT38-talenttest er det muligt at identificere medarbejderes talenter og arbejde fokuseret med disse talenter. Det skaber mulighed for, at talenterne kan udvikles mere effektivt og bringes bedre i spil, så medarbejderne får mulighed for at præstere optimalt.

03

Ledertræning

Det vigtigste formål for enhver leder er, at lede medarbejderne til at præstere optimalt, så teamet eller virksomheden får bedre mulighed for at opnå de bedste resultater. I samarbejde med Talentbureau kan I opnå effektiv og værdifuld ledelsesudvikling, igennem et skræddersyet forløb, baseret på coaching og mentoring.

04

Trivselsanalyse

Med en trivselsanalyse kan du identificere eventuelle problemer i virksomheden, før de eskalerer. Trivsel på arbejdspladsen har stor effekt på både mennesker og økonomi. Medarbejdere i trivsel performer bedre og bidrager til gode resultater for din virksomhed. Som leder giver trivselsanalysen dig et redskab til at reagere effektivt.

04

Trivselsanalyse

Med en trivselsanalyse kan virksomheder måle temperaturen på stemningen i virksomheden og identificere eventuelle problemer, så ledelsen kan komme dem i forkøbet, før det går galt.

05

Teamudvikling

Hos Talentbureau har vi stor erfaring med teamudvikling, der får medarbejderne til at præstere bedre og skabe større værdi for både teamet og virksomheden. Via databaserede tests kan du få indsigt i, hvilke kompetencer og talenter der tilsammen skaber de bedste resultater i et team, samt hvordan samarbejdet kan nå nye højder.