Ledertræning

Opnå bedre resultater igennem ledertræning

Det vigtigste formål for enhver leder er, at lede sine medarbejdere til at præstere optimalt, så teamet og virksomheden får bedre mulighed for at skabe de bedste resultater. For at det kan lade sig gøre, skal en leder være i stand til at kende både sine egne og medarbejdernes styrker og svagheder, så medarbejderne får mulighed for at bruge deres talenter optimalt og dermed bidrage mest muligt til opfyldelse af virksomhedens målsætninger. Samtidig skal lederen kunne gøre brug af solide og effektive ledelsesredskaber. Til begge benytter vi databaserede talenttests der giver lederen dybdegående indsigt i egne talenter og medarbejderenes styrker og svagheder. Med TT38-talenttesten står lederen stærkere og kan opnå bedre resultater i den primære opgave: at lede mennesker.

For at ledere kan forløse medarbejdernes talenter i virksomheden – og derved få mest mulig værdi fra medarbejderne – er ledertræning en effektiv løsning. Med et skræddersyet forløb i ledertræning og ledercoaching, får de deltagende ledere flere og bedre kompetencer til at få medarbejdere og teams til at lykkes. Et skræddersyet forløb der omfatter ledelsesrådgivning, ledelsesstrategi og indsigt i effektive ledelsesværktøjer, gør lederen i stand til at:

Skabe mere effektiv ledelse og opnå bedre resultater

Udvikle medarbejderes talenter og bringe disse i spil

Øge medarbejderes produktivitet og effektivtiet

Skabe bedre trivsel og øget motivation for hver enkelt medarbejder

Forbedre muligheden for at opfylde målsætninger

Hos Talentbureau sammensætter vi det forløb der giver værdi for Jeres virksomhed. Med vores databaserede redskaber, effektive ledelsesværktøjer, samt viden og erfaring om ledelse, vil jeres lederes kompetencer blive markant forbedrede.

Realisér dine medarbejderes talenter

Hos Talentbureau bruger vi professionelle og databaserede talenttests til at identificere dine ledelsestalenter og dine medarbejderes individuelle talenter. Derved får du som leder indsigt i personlige styrker og særlige kompetencer så du som leder i højere grad kan bringe det bedste frem i de enkelte medarbejdere, hele grupper og teams. Du vil samtidig få meget dybere indsigt i din egen ledelsesprofil og derved stå stærkere som leder.

Gennem et skræddersyet forløb hos Talentbureau kan både eksisterende og kommende ledere få viden og ledelsesværktøjer til, at kunne forstå deres medarbejderes talenter og hvordan disse bringes i spil, så medarbejderne kan præstere endnu bedre. Vores ledertræning omfatter bl.a:

Ledelsesværktøjer i forhold til talentudvikling

Evaluering af ledernes arbejdsprocesser

Indsigt i rollen som leder for medarbejderne

Udvikling af lederens kompetencer

Lederudvikling skaber grobund for succes

Vi tilbyder ledertræning tilpasset jeres behov og ønsker f.eks. forløb med gruppe- eller enkeltsessioner, der strækker sig over få eller mange måneder. Vi skræddersyr ledertræningen så den tilpasses deltagerne behov bedst muligt, så I får det optimale udbytte. Ledertræningen kan enten foregå i din virksomhed eller eksternt, mens indholdet også tilpasses til lederens erfaring med ledelse.

Vores forløb i ledertræning varetages af en specialist i mentoring og coaching i virksomheder. Derfor kan du forvente et detaljeret forløb hvor effektiv og værdifuld ledelsesudvikling er i højsædet.

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed, og hvilke resultater vi kan skabe gennem effektiv og målrettet ledertræning, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne et uforpligtende møde.