Medarbejder-udvikling

Mennesker er den vigtiste ressource i din virksomhed

Udvikling af dine medarbejdere eller ledere har stor betydning for din virksomhed. Medarbejdernes kontinuerlige udvikling har både positiv effekt på kollegerne, samt virksomhedens udvikling og økonomi – og i sidste ende om din virksomhed bliver konkurrencedygtig i branchen. Medarbejderne er byggestene til at nå nye højder for enhver virksomhed, hvis de yder deres bedste, og det gør de kun hvis de har mulighed for at udvikle deres talent. Dette bør du øge sandsynligheden for – og det gør du ved at lade et talent management bureau, med solige værktøjer og erfaring, hjælpe dig med medarbejderudvikling. Vi benytter databaserede kandidattests til medarbejderudvikling. Ved at benytte kandidattests står du stærkere i at nå målet om optimal medarbejdertrivsel og talentudvikling.

Hos Talentbureau arbejder vi målrettet med talentudvikling i praksis. Vi bruger TT38-talenttesten som et strategisk værktøj til udvikling af medarbejdere, ledere, teams og hele organisationer. Styrken ved vores talenttest er dens evne til at afdække og fremhæve personers særlige talenter, samt hvordan disse kombineres således at den enkelte medarbejder yder optimalt – til gavn for medarbejderen, teamet og din virksomhed.

Ved hjælp af den effektive TT38-talenttest er det muligt at identificere medarbejderes talenter og arbejde fokuseret med disse talenter. Det skaber mulighed for, at talenterne kan udvikles mere effektivt og bringes bedre i spil, så medarbejderne får mulighed for at præstere optimalt. Resultatet er, at dine medarbejdere kan skabe større værdi for din virksomhed og i sidste ende øge din virksomheds bundlinje.

  Slip dine medarbejderes portentiale fri

  Med en grundig screeningsproces, der blandt andet omfatter en databaseret test af medarbejdernes personlige talenter og personprofil, får du et detaljeret indblik i de enkelte medarbejderes potentiale til at trives bedre og udvikle sig. Vores TT38-talenttest giver dig overblik over medarbejderens individuelle styrker og svagheder. Med udgangspunkt i denne kompetenceafklaring og hvilken sammensætning af talenter medarbejderne besidder, er det blandt andet muligt at vurdere om:

  • medarbejdernes kompetencer bruges bedst muligt
  • sammensætningen af medarbejdere i et team er optimal
  • virksomheden mangler personer med specifikke kompetencer
  • en nyoprettet stilling kan besættes af en nuværende medarbejder

  TT38-talenttesten giver dig dermed et langt bedre beslutningsgrundlag til fx at samsætte nye teams eller omplacere en medarbejder. Medarbejdere der trives og har rum til at udvikle sine talenter yder optimalt og skaber mere værdi for virksomheden. 

  Når vi udfører tests og screeninger af medarbejdere, ser vi nærmere på forskellige parametre i forhold til kandidaten f.eks:

  • Match med kollegaer og teams
  • Personlige styrker og svagheder
  • Optimale rammer for succes

  Vores talenttests og –screeninger giver håndgribelige oplysninger om medarbejderens talenter og hvordan disse kan kombineres for at der opnås de bedst mulige rammer for videre udvikling og succes i den kontekst som medarbejdere er i nu eller som medarbejderen skal til at være en del af fremover. Dermed skabes større sikkerhed for dig, så du opnår dybere indsigt, så du kan guide din medarbejder langt mere effektivt nu og i fremtiden.Din virksomheds udbytte af vores talenttest og den efterfølgende talentudvikling er klar:

  • Bedre sammensætning af medarbejdere og kompetencer
  • Mere effektiv udvikling af medarbejdere og teams
  • Mindre stress og bedre trivsel
  • Større arbejdsglæde og øget fastholdelse
  • Øget produktivitet og omsætning pr. medarbejder

  Databaseret indsigt i medarbejderen med denne dybde, finder du kun med TT38 talenttesten – og vi guider dig til, hvordan du bruger denne indsigt som et stærkt redskab i din værktøjskasse.

  Den efterfølgende feedback til talenttesten kan være et solidt greb i den videre strategiske udvikling af din virksomhed. Vi kender værdien af medarbejderudvikling for enhver type af virksomhed – og giv din virksomhed redskaberne til at stå stærkere via databaseret medarbejderudvikling.

  vores Kunder siger

  Gladere medarbejdere og mere fart på virksomheden

  Casper Edens, Iværksætter, Foredragsholder indenfor Iværksætteri & Advisory Board medlem i flere lovende startups
  “Vi har brugt Talentbureau til at teste os selv og flere af vores ansatte ved hjælp af TT38. Jeg må sige at jeg meget imponeret over, hvad testen kunne vise, og ikke mindst hvordan Talentbureau kunne hjælpe os med at udnytte vores talenter. Vi oplevede resultater allerede fra første uge, hvor vi implementerede de anbefalinger Talentbureau anbefalede ud fra testen! Vi møder nu meget gladere på arbejde, og har fået endnu mere fart på. Et kæmpe tak herfra!”

  Langt større udbytte sammenlignet med andre tests

  Daniel Plath, Afdelingsdirektør hos Nykredit
  “Jeg har haft fornøjelsen af at få udarbejdet en styrketest i samarbejde med en konsulent fra Talentbureau, som med hans læsning og tolkning af resultatet, har bidraget til at mit udbytte langt oversteg de test, jeg tidligere har prøvet. Særligt hans evne til at sætte styrker ind i en praktisk sammenhæng og samtidig bemærke de ting, jeg skal være opmærksom på, har gjort det til en specielt god oplevelse. Hvis du søger indsigt i dig og dine styrker, så kan en TT38 test med Talentbureau virkelig anbefales.”

  Langt mere dybde og flere nuancer

  Jakob Nielsen, Head Of Product Development hos JP/Politikens Hus A/S
  “Jeg har fået lavet TT38-testen og efterfølgende fået feedback fra Talentbureau. Testen giver et langt dybere og mere nuanceret billede af personen end andre gængse personlighedstests, jeg har prøvet. Og feedbacken fra Talentbureau var enormt værdifuld i forhold til at sætte ord på talenter og non-talenter og ikke mindst samspillet mellem dem. Det er et helt andet og højt niveau i forhold til at forstå, hvilke kompetencer og talenter, man skal bringe i spil for at få det optimale ud af ens arbejdsliv – både for sig selv og i sit samspil med andre.”

  Fyldestgørende aha-oplevelse

  Christian Sommer, Lektor hos Erhvervsakademi Aarhus / Business Academy Aarhus
  “Talentbureau har en meget høj grad af indlevelsesevne kombineret med forretningsforståelse og reel entreprenant erfaring, som gør dem i stand til at guide og give de studerende det, der skal til for, at dekan skabe vækst. Jeg har været igennem TT38, hvilket giver et utroligt brugtbart overblik og indsigter ind i mine styrker og svagheder, og hvilke kompetencer jeg bør dyrke i samarbejde med andre. Jeg har været igennem en række lignende tests, men denne har været den mest fyldestgørende og aha-givende oplevelse, i kombination med Talentbureaus stærke evner til at se hvordan dine talenter (og non-talenter) bedst kan foldes ud og styrkes. Kan vamrt andbefale dem.”

  Talenttests skaber værdifuld indsigt og udvikling

  Vi udfører skræddersyede talenttests af flere eller alle medarbejdere i din virksomhed og følger op med en grundig analyse, samt grundig feedback. Processen er gennemprøvet og den databaserede tilgang vil med garanti skabe værdifuld indsigt i dine medarbejderes styrker og potentialer, samt hvordan deres talenter bringes i spil, så din virksomhed får det optimale ud af alle medarbejdere.

  Med vores specialiserede TT38-talenttest og den efterfølgende feedback skaber vi overblik og sætter gang i din virksomheds talent- og medarbejderudvikling, så I kan skabe endnu bedre resultater. 

  Hos Talentbureau har vi stor erfaring med medarbejderudvikling ved hjælp af talenttests. Hvis du ønsker at høre mere, tager vi gerne et uforpligtende møde.