Teamudvikling

Forløs potentialet i dit team

Du har sikkert hørt dette ordsprog før: ”TEAM – Together Everyone Achieves More”. For at få det maksimale ud af teamets medlemmer og sammensætningen af kompetencer, er det vigtigt at skabe en fælles forståelse for, at teamet kan skabe større værdi og bedre resultater sammen, end på egen hånd. Et team hvor alle har mulighed for at forløse deres individuelle potentiale og rum til at udvikle deres talenter skaber størst værdi for teamet – og for virksomheden. I arbejdet med at hjælpe organisationer med teamudvikling, benytter vi bl.a. databaserede og nuancerede talenttests. Med talenttests har du et stærkt redskab i din værktøjskasse til udvikling af eksisterende teams – og måske skabelse af nye.

Ønsker din virksomhed mere effektiv teamudvikling og et bedre teamsamarbejde, så teamet kan præstere bedre, er der mange overvejelser at gøre sig. Har teamet de rigtige medarbejdere? Har medarbejderne de rette roller i forhold til deres talenter? Og hvordan får vi det bedste frem i vores medarbejdere? Der er mange overvejelser, men med et skræddersyet teamudviklingsforløb kan dit team få et stort udbytte, der med garanti vil skabe større succes og mere vækst.

Ved at bruge talenttests som baggrundsbillede skabes dels et dybdegående indblik i hvert enkelt teammedlems kombination af talenter og hvordan teamets talenter er sammensat. Med dette unikke indblik er det muligt at udvikle teamet ud fra de eksisterende talenter som teamet rummer for, at skabe større værdi. Det er også muligt at se på, hvordan talenterne kan bringes anerledes i spil – måske i andre teams eller konstellationer. Og vi hjælper dig hele vejen.

Skab grobund for bedre performance i dit team

I arbejdet med teamudvikling i virksomheder, er det gennem talent management-workshops at vi ser magien opstå. Under workshoppen sætter vi dit team i højsædet og har ét enkelt fokus: at gøre teamet endnu bedre, så det kan præstere optimalt.

Denne proces inkluderer bl.a. en talenttest hvor vi analyserer og identificerer hvert enkelt teammedlems talenter, styrker og svagheder. Ud fra et strategisk synspunkt vurderer vi efterfølgende, hvordan disse talenter sammensættes og anvendes bedst i teamet for at skabe den optimale teamsammensætning.

Med vores talent management-workshop ønsker vi at skabe flere forandringer internt i teamet f.eks. bedre forståelse af teamets fælles mål, bedre kommunikation og teamsamarbejde, øget effektivitet og større tillid til kollegaer og ledere. Det giver grobund for succes og bedre resultater.

 

Formålet med disse workshops er bl.a. at stille skarpt på følgende spørgsmål:

  • Hvilke individuelle og teamrelaterede styrker og talenter har teamets medarbejdere?
  • Hvordan optimerer vi teamet i forhold til sammensætning af kompetencer og medarbejdere?
  • Hvordan bliver teamets mere effektivt og produktivt og skaber bedre resultater?
  • Hvordan skal medlemmerne understøtte og kommunikere med hinanden, så teamet arbejder bedre sammen?

Det ypperste formål er naturligvis at afklare: Hvordan skaber vi plads til udvikling af medarbejdere og teamet som helhed? Vi guider jer hele vejen til målet både før, under og efter workshoppen.

vores Kunder siger

Investér i mennesker - det betaler sig

Bjarke Bekhøj, Direktør og ejer hos Compell
“Jeg har brugt TT38 til både til optimering af teams og rekruttering af nye folk. Jeg kan 100% anbefale både testen og Talentbureaus rådgivning til analyse/sparring.
Når man driver en virksomhed der lever af rådgivning og 100% baserer sig på “mennesker”, så er det dumme penge at spare, det bliver dyrere i det lange løb.”

Større udbytte via talent management

Henrik Thomsen, Partner hos Podi.dk
“I vores erhvervsnetværket havde vi fornøjelse af et meget spændende foredrag, som Talentbureau stod for. Med udgangspunkt i TT38 testen, blev vi ført gennem talentmanagement, samt de fordele og udbytte en virksomhed opnår ved at benytte sig af talentmanagement. Talentbureau er særdeles professionelle og inspirerende og fangede medlemmernes fulde opmærksomhed. På vegne af Nordjysk Erhvervsnetværk.”

Nu ser jeg det store billede

Jens Lund, Salgsspecialist hos Abbott
“Jeg benyttede Talentbureaus kompetencer i forbindelse for at skabe større synlighed for mig selv i mit virke som salgschef. Dette i forhold til, hvorledes jeg kan opnå endnu bedre resultater i min karriere. Med TT38 testen og efterfølgende sparring gav mig indsigt i områder omkring mig selv, man måske allerede godt vidste, men ikke helt får bragt ordentlig i spil. Det skyldes man aldrig får det store billede. Det store billede hjalp TT38 og Talentbureau mig med. En test der gav gevaldigt stof til eftertanke. Er du målrettet, dedikeret og evigt lærende i forhold til, hvordan du kan gøre det bedre: Så skal du ikke snyde dig selv for en snak med Talentbureau. Udgifterne overstiges kun af værdien, du får ud sessionen.”

Stå stærkere gennem et samarbejde med et erfarent talent management bureau

Hos Talentbureau har vi stor erfaring med teamudvikling der får medarbejderne til at præstere bedre og skabe større værdi for både teamet og virksomheden. Den positive forandring sker både gennem udvikling af medarbejdernes eksisterende (og måske endda skjulte) talenter og evne til at præstere. Samtidig analyserer vi også sammensætning af teamet og teamsamarbejdet, så hver enkelt medarbejders styrker bringes aktivt i spil.

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at blive mere effektive og skabe grobund for større succes via teamudvikling, vil vi meget gerne tage en uforpligtende snak.