Trivselsanalyse

Medarbejdertrivsel skaber bedre resultater

Mennesker er den vigtigste ressource i enhver virksomhed. Medarbejderne i din virksomhed er byggestenene for kontinuerlig udvikling, vækst og konkurrencedygtighed. Medarbejdere der føler sig værdsatte, der har rum til at udvikle sig og udnytte deres talenter fuldt ud, er i stand til at præstere bedre, end hvis de er utilfredse og ikke ser frem til at møde på arbejde. Til at udarbejde en trivselsanalyse for din virksomhed benytter vi detaljerede talenttests for bl.a. at undersøge hvordan dine medarbejderes talenter udnyttes, samt hvordan disse kan bringes endnu bedre i spil for at opnå højere arbejdsglæde.

Med en trivselsanalyse får du et databaseret og nuanceret billede af dine trivslen på jeres arbejdsplads, som du kan handle på for, at opnå en større arbejdsglæde blandt dine medarbejdere. Dårlig trivsel på arbejdspladsen har derfor store omkostninger – både menneskelige og økonomiske – for både medarbejdere, ledere og virksomheder.

Trviselsanalysen er et stærkt værktøj til at måle temperaturen på stemningen i virksomheden og identificere eventuelle problemer, så ledelsen kan komme dem i forkøbet. På den måde kan din virksomhed i højere grad undgå dårlige arbejdsmiljøer og dårlig medarbejdertrivsel, så dine medarbejdere får mulighed for at præstere optimalt og skabe større vækst for virksomhederne.

Hos Talentbureau har vi stor erfaring med at skabe bedre medarbejdertrivsel gennem synliggørelse og udvikling af talenter. Vi bringer dine medarbejderes styrker i spil, så de kan bidrage med mere – det skaber øget motivation og i sidste ende også bedre resultater for din virksomhed.

Få fingeren på Pulsen

Hos Talentbureau har vi stor erfaring med udvikling og motivation af medarbejdere. Vi har hjulpet mange forskellige virksomheder med at skabe øget medarbejdertilfredshed og bedre trivsel på arbejdspladsen. Ved hjælp af professionelle målingsredskaber og omfattende analyser sikrer vi et solidt grundlag for, at din virksomhed kan skabe et endnu bedre arbejdsmiljø.

Når vi i Talentbureau arbejder med medarbejdertrivsel  sker det bl.a. gennem trivselsanalyser f.eks. en GAIS-måling, der viser det eksisterende trivselsniveau i virksomheden og hvilke trivselsrelaterede udfordringer medarbejderne oplever.

Der er mange fordele ved at få udført en trivselsanalyse og efterfølgende arbejde videre med resultaterne af analysen.

Udbyttet for dine medarbejdere og din virksomhed kan f.eks. være:

  • Større arbejdsglæde
  • Øget medarbejdertilfredshed
  • Mindre sygefravær
  • Bedre fastholdelse af medarbejdere
  • Øget produktivitet individuelt og i teams

Dine medarbejdere er de vigtigste aktiver du har. Med en trivselsanalyse, der indeholde en kombination af flere databaserede tests og målinger, er du bedre rustet til at imødegå udfordringer inden de eskalerer. Samtidig kan analysen benyttes som et strategisk værktøj til udvkling og vækst.

Vores kunder siger

Mere klarsynet på mine udviklingsområder

Signe Modberg Gaarde, Cand.mag. og tekstforfatter hos Superlove
“Talentbureau og jeg har netop afsluttet vores møde omkring afrapportering og en god snak om den TT38-testen, jeg netop har gennemført. Mødet med konsulenten var en gennemført fornøjelse. Han er professionel og samtidig en indlevende person med sand interesse i at give den bedst mulige og brugbare feedback til den, han sidder overfor.
For mig har testen været med til at understrege og oplyse de veje, jeg skal søge i min karriere, med de talenter jeg besidder. Jeg er gået opløftet og mere klarsynet fra mødet, hvor konsulenten understregede absolutte forcer og gode udviklingsområder, som det vil gavne mig at fokusere på i mit arbejdsliv for at opnå størst mulig arbejdsglæde.”

Et uvurderligt værktøj

Bjørn Vestergaard Barfoed, Brand Manager hos Danske Spil A/S og Podcast Vært hos Rollemodellerne
“Talentbureau hjalp mig med feedback på deres talenttest, som i mine øjne er et uvurderligt værktøj, alle organisationer og enkeltpersoner burde bruge til at forbedre deres jobliv og få en dybere forståelse af sig selv. Jeg har taget en masse key-learnings med fra oplevelsen, som jeg allerede er i gang med at implementere i mit eget liv. Talentbureau ramte spot on i meget af feedbacken og gennemgangen af den meget omfangsrige test var meget pædagogisk og godt leveret. Jeg kan kun på det varmeste anbefale andre at tage talenttesten og ikke mindst bruge Talentbureau til det.”

Konkrete løsninger til øget trivsel på arbejdspladsen

Med udgangspunkt i resultaterne af vores trivselsanalyse hjælper vi dig til at forstå, hvilke problemer og udfordringer I står overfor og hvordan de kan gribes an gennem specifikke tiltag og indsatsområder. Udover den indledende trivselsanalyse udfører vi også en talenttest på teambasis, der viser, hvilke styrker og svagheder medarbejderne besidder. Disse talenter og det efterfølgende arbejde med at bringe dem i spil og udvikle dem, har stor indvirkning på bl.a. motivation af medarbejdere og medarbejdertilfredshed.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan skabe endnu bedre medarbejdertrivsel i din virksomhed. Vi tager gerne et uforpligtende møde.